Doorgaan naar inhoud
10 cadeau tips voor Doodles

10 cadeau tips voor Doodles

Staan de feestdagen weer voor de deur, krijgt iemand in je omgeving binnenkort een Doodle of is er een lieve Doodle jarig? Wil jij die graag verrassen met een leuk en toepasselijk cadeautje? Wij hebben speciaal voor jou een aantal van onze hondenspeeltjes en hondenaccessoires geselecteerd die zeker in de smaak zullen vallen.

  • Ben je opzoek naar een leuk en betaalbaar speeltje voor een puppy of klein formaat Doodle? Speciaal voor deze kleine Doodles hebben we kleine tennisballen die makkelijk in hun bek passen.
  • Voor de sportieve Doodles met oog voor mode zijn er hele leuke dierenprint tennisballen. Toch heerlijk zo’n tijgerprint tennisbal!?
  • Wil jij een duurzaam hondenspeeltje kopen voor een Doodle? We hebben een zacht trektouw van gerecycled katoen die ook nog eens gewassen kan worden. Dit speeltje is ook geschikt voor puppy’s.

  • Voor de chique Doodles hebben we hele toepasselijke knuffel hondenspeeltjes zoals de zachte fles Rosé en de zachte fles Dogsaronno. In deze speeltjes zit een knisper en een pieper. Dit kan voor alle Doodles!

  • Voor de echte slopers, de Doodles die het liefst op al hun speeltjes kauwen hebben het 100% katoenen trekkoord speeltje. Wist je dat dit trekkoord gezonde tanden en tandvlees ondersteunt? Met dit trekkoord  kunnen Doodles een hele lange tijd zoet zijn!

  • Speeltjes die mooi bij het interieur matchen hebben we natuurlijk ook! De zachte hondenbot speeltjes zijn er in diverse stoffen. Zoals teddy stof en velvet print. Extra voordeel voor de baasjes, deze hondenknuffeltjes hebben geen pieper of knisper. Doodles kunnen hier heerlijk meespelen en sjouwen zonder geluid!
  • Ook dit is weer een cadeautje waar niet alleen de Doodle maar ook het baasje je waarschijnlijk eeuwig dankbaar voor is. Zoals je misschien al weet kunnen Doodles ontzettende vervelende klitten in hun vacht hebben, de nachtmerrie voor ieder Doodle baasje! Maar met de ontklitter van Cowboy Magic verdwijnen deze klitten als sneeuw voor de zon. Waardoor er geen hele plukken uit de vacht hoeven worden geknipt en er ook niet 100x door dezelfde klit gekamd hoeft te worden. Waardoor de Doodle geen pijn heeft en het baasje niet uren staat te zweten. Wat ons betreft een win win.
  • Een kleine welness behandeling kan natuurlijk helemaal geen kwaad voor een Doodle. Al zit niet iedere Doodle en baasje hier op te wachten. Voor het snelle werk is er de Cowboy Magic Bodyshine vachtspray, deze spray ruikt heerlijk fris en is ook nog eens goed voor de vacht. Het laat een prachtige glans achter waardoor de Doodle heerlijk straalt en ruikt en het is gepiept in een paar tellen. Ideaal voor de drukke baasjes!
  • Ken je iemand die binnenkort een Doodle krijgt? Er is een heel erg leuk boek speciaal geschreven voor Doodle eigenaren to-be zoals het Puppywijs boek. Dit boek staat vol met informatie. Zo kunnen Doodle baasjes to-be zich helemaal inlezen en voorbereiden op de komst van hun Doodle.

 

Zo zijn we alweer aan het einde gekomen van onze cadeautips voor Doodles.
We hopen dat we je hebben kunnen inspireren!

Vorig artikel De verschillende vachttypen van Doodles en hoe ze te verzorgen
Volgend artikel 3 Must-have producten voor het scheren van je Doodle.

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden