Doorgaan naar inhoud
Welke kleur Activet borstel is het meest geschikt voor mijn Doodle?

Welke kleur Activet borstel is het meest geschikt voor mijn Doodle?

Activet borstels zijn mateloos populair en staan bekend als borstels van hoge kwaliteit met een erg lange levensduur. De Activet borstels werken vele malen sneller dan alle andere borstels en bieden heel veel gebruiksgemak, een echte must-have dus! De borstels hebben afgeronde edelstaal pinnen waardoor de borstels niet scherp zijn voor je Doodle. De Activet borstels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor veel baasjes is het onderscheid in de kleuren van de borstels nog niet helemaal duidelijk, ook de beschrijving op de verpakking van de borstels zegt niet alles.

Het verschil per kleur is simpelweg te herleiden naar de stugheid van de borstelkop, zo zijn er ‘zachtere borstels’ en ‘hardere borstels’. Hierbij zijn de hardere borstels met de stuggere borstelkoppen vanzelfsprekend bedoeld voor Doodles met een stuggere vacht zoals zwaardere fleece, curly fleece of wol vachten.

Met onze jarenlange ervaring en kennis van de borstels leggen we per borstel uit voor welke vachtsoort ze het meest geschikt zijn. 

Activet goud borstel enkel > Borsteltype: Geschikt voor volwassen Doodles en pups met een zijdezachte fleecevacht.

Activet groen borstel enkel > Borsteltype: Geschikte allrounder voor zowel pups als volwassen Doodles met een normale fleece vacht.

Activet groen borstel dubbel > Borsteltype: Geschikt voor volwassen Doodles met een normale fleece vacht.

Activet paars borstel enkel > Borsteltype: Geschikt voor volwassen Doodles met een zwaardere fleece, curly fleece of wol vacht.

        

Activet paars borstel dubbel > Borsteltype: Geschikt voor volwassen Doodles met een zwaardere fleece, curly fleece of wol vacht.

Vorig artikel Help! Mijn Doodle is bang voor de waterblazer.
Volgend artikel 10 handige producten voor de vachtverzorging van je Doodle

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden