Doorgaan naar inhoud
puppy benodigdheden

Puppy checklist: ben goed voorbereid!

Het verwelkomen van een puppy in je leven is een leuke tijd, maar het kan ook overweldigend zijn. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken en je moet veel voorbereiden. Daarom hebben we deze handige puppy checklist samengesteld om ervoor te zorgen dat je je niet langer zorgen hoeft te maken over alle benodigdheden voor jouw puppy!

puppy checklist

Drink- en voerbak

Een drink-en voerbak zijn natuurlijk ook onmisbaar. Kies voor stevige, gemakkelijk schoon te maken kommen. Zorg ervoor dat ze zwaar genoeg zijn zodat jouw enthousiaste puppy ze niet kan omgooien tijdens het eten of drinken.

Roadrefresher waterbak                           Anti Schrok voerbak

           

Bench en/of mand

Een veilige en comfortabele plek is erg belangrijk voor een puppy. Een bench kan helpen bij de zindelijkheidstraining en biedt een veilige haven. Zorg ervoor dat het bed of de bench groot genoeg is voor een groeiende Doodle, maar ook knus genoeg om veiligheid te bieden. Mocht je geen bench willen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een comfortabele mand. 

Halsband en een lange lijn

Een verstelbare halsband is belangrijk voor de groeiende nek van jouw Doodle. Een lange lijn is ideaal voor training en geeft een puppy de vrijheid om te verkennen terwijl je nog steeds de controle hebt.

Gepersonaliseerde halsband          Hondenlijn - Royal Taupe

https://doodle-essentials.nl/collections/halsband-en-tuigen/products/lederen-h-tuig          

Puppyvoer

Het is belangrijk om een hoogwaardig puppyvoer te kiezen dat is afgestemd op de voedingsbehoeften van jouw puppy. Vaak is de voeding die jouw puppy nodig heeft, afhankelijk van het specifieke ras en de grootte.

Speelgoed

Puppy's hebben veel energie en speelgoed kan helpen om ze bezig te houden en zich te ontwikkelen. Kies voor duurzaam kauwspeelgoed, zachte knuffels en interactieve speeltjes om hun geest te stimuleren. Ontdek welk speelgoed het beste is voor jouw puppy.

  Kong Rewards Tinker                       KONG Classis voerpuzzel 

denkspeeltje doodles               

Poepzakjes

Een onmisbaar item voor elke hondenbezitter. Zorg ervoor dat je altijd een voorraad poepzakjes hebt tijdens wandelingen om de omgeving schoon te houden.

Trixie composteerbare poepzakjes

Veilig vervoersmiddel

Veiligheid eerst! Een autogordel, bench of veilige draagtas is belangrijk om jouw puppy veilig te houden tijdens autoritten. 

Borstel, shampoo, conditioner en vachtverzorgingsproducten

De vacht van puppies hebben regelmatig verzorging nodig. Een goede borstel, hondenshampoo en conditioner zijn essentieel. Overweeg ook om nagelknippers en oor-/oogschoonmaakproducten aan te schaffen.

Zorg dat je goed voorbereid bent

Het verwelkomen van een puppy is een spannend avontuur. Gelukkig ben je met deze checklist goed voorbereid. Bij Doodle-Essentials vind je alle items van de checklist die je nodig hebt voor je nieuwe puppy. Ontdek alle producten in de webshop. 

 

Vorig artikel Nagels knippen bij je hond: Alles wat je moet weten
Volgend artikel De oren en ogen van je hond schoonmaken: zo doe je dat

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden