Zu Inhalt springen

Over ons

Over ons...


Het begon allemaal bij Jip, onze Austrialian Labradoodle. Hij is een enorme lieverd en inmiddels al lekker op leeftijd. Door hem zijn wij nog meer van honden gaan houden. Al helemaal van alle soorten en maten doodles. 

Uit ervaring weten we hoeveel tijd, energie en liefde de vachtverzorging van honden zoals labradoodles kan kosten. Toen wij destijds producten gingen aanschaffen voor de vachtverzorging van Jip vonden we het lastig om de juiste spullen te vinden. Er is zo veel te krijgen en wat werkt nu echt goed en efficiënt. 

Wij hopen dat we met onze shop alle eigenaren van honden met een curly, fleece en lange vacht kunnen helpen met de vachtverzorging. Zodat jullie door de bomen nog wel het bos kunnen zien. 

Ons doel is dat iedere doodle, mooi en gezond in zijn vacht zit met behulp van de producten die wij aanbieden en de baasjes te voorzien van advies en tips voor een goede vachtverzorging. Met de producten die wij aanbieden haal je het juiste 'gereedschap' in huis waardoor de vachtverzorging een fijn moment is voor jou en je hond. In plaats van een vervelende struggle. 

We hopen dat je in onze shop kan vinden waarnaar je opzoek bent. Heb je advies nodig? Dan kun je ons altijd bellen, een berichtje of mail sturen. We denken graag met je mee en helpen je graag verder. 

Doodle Essentials is onze passie. Samen met ons team van toppers onder toeziend oog van Jip doen wij er alles aan om jou een fijne online winkel ervaring te geven.  We zien je graag in onze shop! 

Lieve groet van ons en een pootje van Jip