Zu Inhalt springen

Over ons

In september 2022 hebben wij Doodle-Essentials overgenomen van Daniël Troost. Toen Doodle-Essentials ter overname werd aangeboden, hebben we geen moment getwijfeld. We hadden al langer zitten fantaseren om iets te beginnen voor ons zelf als hobby naast onze huidige banen. Maar een leuke webshop kunnen overnemen gespecialiseerd in artikelen voor doodles maakte deze keus helemaal makkelijk. Wij zijn namelijk helemaal gek van doodles dus voor ons werd het een eenvoudige optelsom waar we heel erg dankbaar voor zijn.

foto-Kevin,Simone&Jip
In 2018 hebben we ons ingeschreven voor een Australian labradoodle pupje bij Doutzendoodles. De reden dat we voor een Australian Labradoodle kozen was niet alleen vanwege het schattige uiterlijk, maar ook door het lieve karakter en de allergie vrije vacht. Inmiddels is onze allerliefste Jip allang niet meer weg te denken uit ons gezin. Jip is een ontzettende schat die onze liefde voor doodles alleen maar groter heeft gemaakt. Natuurlijk vinden wij andere honden rassen ook leuk maar als we ergens een doodle zien lopen is het altijd ‘ahhw’…. ‘wat een schatje’….  je kent het waarschijnlijk wel. We hebben zelfs onze familie besmet met het labradoodle virus, want de ouders van Simone hebben inmiddels ook een hele lieve Australian labradoodle en dat is Finch. Simone haar ouders zijn het gastgezin van Finch want Finch is een fokreutje van New Life doodles. Inmiddels heeft hij al voor heel veel lieve en mooie nakomelingen gezorgd.

Al vrij snel had Simone de keuze gemaakt om een workshop te volgen om Jip zelf te leren knippen en trimmen. Dit om te voorkomen dat Jip zijn leuke en speelse look zou verliezen. Doordat Simone Jip zelf trimt weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de vacht van je doodle goed te verzorgen en wat de vacht nodig heeft om mooi te blijven. Het kan soms best een ‘gedoe’ zijn om de juiste kammen, scharen en shampoos te vinden. We doen ons best om voor jou de juiste doodle trim artikelen te selecteren in het assortiment. Want goed gereedschap is het halve werk. Daarnaast kun je ook terecht voor leuke accessoires en speeltjes voor doodles die door Jip persoonlijk zijn beoordeeld.  We hopen dat je blij wordt van onze essentials voor jouw allerliefste doodle(s).

Liefs,

Kevin, Simone & een pootje van Jip
Strijen